Dragoliv

Cazare Mamaia
Summerland

Situate in Mamaia, la cativa pasi de plaja Fratelli, Nuba, Loft, cu vedere partiala la Marea Neagra si lac, in cea mai noua si exclusivista zona, mobilat, sunt alcatuite din 2 camere(living si dormitor), bucatarie utilata, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, filtru de cafea,prajitor paine), baie foarte spatioasa dotata cu cabina de dus si masina spalat, balcon.

Contacteaza-ne

Informatii
cazare Mamaia

Apartamentele si studiourile sunt mult mai spatioase decat in poze. Situate la cativa metri de „exclusivistele” plaje: FRATELLI, Crazy, Ipanera, H20, Kudos si cluburile FRATELLI, LOFT, EGO, NUBA si noutatile de anul acesta(2022).

Apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, centrala pe gaz, cate un televizor tip Led in fiecare camera, internet de mare viteza. Canapeaua din living este extensibila (1,6m/2m) ), iar in dormitor este un pat matrimonial de 1.60m/2m.

Bloc nou

Blocul este nou (2014) si dispune de parcare privata si lift modern.

Plaja privata

Plaja din imediata apropiere a apartamentelor are nisip fin alb si este supravegheata de salvamari.

Amenajare excelenta

Aveti acces la plajele private din zona, adancimea apei fiind mica la mal, potrivita pentru siguranta copiilor.

Activitati variate

Centrele de inchiriere jet ski, windsurf sau kite va stau la dispozitie.

Restaurante

La mai putin 100m de apartamente sunt cateva restaurante elegante, Pescaria, Crazy, Nikos Greek Taverna, cu meniuri diversificate si preturi accesibile.

Acces la 2 piscine

De asemenea puteti opta pentru a va petrece ziua la una din cele 2 piscine aflate in imediata apropiere.

Magazine alimentare

Magazin alimentar in imediata apropiere a apartamentelor, precum si cafeneaua Pasticceria D'Italy.

Capacitate

Apartamentele au capacitate de 6 persoane - 4 adulti si 2 copii. Asiguram lenjerie si prosoape albe pe tot parcursul sejurului.

Cazare Mamaia Summerland - galerie foto

Cazare Mamaia Summerland - video studio/apartament

Contact cazare
Mamaia
Summerland

Litoralul romanesc are cate ceva de oferit pentru toata lumea.

Fie ca preferi statiunile mai pline de viata sau cele destinate familiilor, peisajele autentice sau zonele modernizate, o vacanta pe litoralul Marii Negre iti poate indeplini toate obiectivele de vacanta.

Este indicat sa-ti faci rezervare din timp si in locatia potrivita aproape de (plaja , club , restaurant , etc) pentru a evita deplasarile auto, taxi.


Pentru rezervari trimite o solicitare pe adresa de email cu ziua, luna numarul de nopti pentru care doriti rezervarea. Este necesar un act identitate pentru factura Mamaia Summerland.

Telefon: 0741 528 238

Email: cazarimamaia@yahoo.com