Dragoliv

Despre
Dragoliv

Dragoliv este un parc auto din Bacau cu experienta in domeniu si angajati care va vor ajuta sa gasiti masina potrivita.

Dragoliv Service SRL, infiintata in 1994, cu 29 ani activitate. RO 5311512, J04/303/1994 cu sediul in Sascut Bacau. Toate masinile noastre vin cu asistenta pentru inmatriculare si toate actele deja realizate. Nu ai batai de cap la achizitionarea unui autovehicul.

Contacteaza-ne
0 +
ani de activitate
0 +
masini pe stoc
0 /5
evaluarea Google

Parerile clientilor

Marius Ignat
Marius Ignat
2022-10-11
Am achiziționat doua mașini! Mam reîntors pentru serviciile de calitate superioară!
Florin Oprea
Florin Oprea
2022-10-11
Datorită recomandarii care am primit-o de la fratele meu am venit la parcul auto Dragoliv.aici am constatat recomandarea ,că este o firmă serioasă demnă de numele care îl au
Valerica Bucur
Valerica Bucur
2022-10-11
Mașini extraordinare au oamenii ăștia! A luat soția mea 2 mașini iar acum ca eu am rămas fara, am luat una și pt mine.Oameni serioși, calitatea nu e de pus la îndoială și îs și foarte prietenoși.
Adrian Iosub
Adrian Iosub
2022-10-11
Am mai fost și la alte parcuri auto însă la Dragoliv Sascut am fost foarte plăcut impresionat. In primul rand calitatea și amabilitatea personalului, apoi amenajarea parcului și nu în ultimul rând informațiile disponibile pe platforma on-line ( in proporție de 70%) îți iei informațiile din mediul virtual, iar restul până la 100% ți-l completează cu amabilitate personalul și autoturismele prezentate. RECOMAND !
Nelu Samoila
Nelu Samoila
2022-10-11
Am luat mașina de la ei acum vreo jumătate de an și sunt mai mult decat incantat. Am fost si pana la București si nu mi venea sa cred ce puțin a consumat.N Am avut nicio problema cu ea și mașina asta e mai mult decât m as fi așteptat eu vreodată.
alien panda
alien panda
2022-10-11
Am ajuns aici datorita numeroselor recomandari pe care le am primit de la diverse persoane. Sunt foarte multumita de ceea ce am luat precum si de felul in care s a desfasurat totul.Multumesc celor care mi au recomandat acest parc.
Marilena Buga
Marilena Buga
2022-10-10
Un parc auto care chiar ajuta clientul! Pt a putea face posibila achiziția, ne au ajutat cu mai multe metode de plata,ne au ajutat cu transportul acasă.eu chiar am simțit ca contez ca și client. Va mulțumesc pentru tot.
Alexandru Popa
Alexandru Popa
2022-10-10
Faptul ca mi s a aprobat creditul online și ca nu a trebuit sa vin la ei sa aștept acte și aprobarea creditului pt mn înseamnă mult mai ales ca nu stau prea bine cu timpul liber. Mașinile sunt super ok și personalul ft drăguț cu clientul.
bradulet doareu
bradulet doareu
2022-10-10
Un parc auto cu servicii excelente: posibilitate finantare in rate fara avans,posibilitate drive test, posibilitate verificare prin serie de sasiu si suport clientilor si dupa achiziție
Marius Luchian
Marius Luchian
2022-10-10
In urma unei analize mai largi a parcurilor auto din zona,m-am decizis sa achizitionez o masina de aici datorita serviciilor calitative si preturilor competitive
Vezi toate recenziile

Contact
Dragoliv